Dagelijks geopend van 10.00 - 22.00 uur | 023-5556080 | info@restaurant-lieveling.nl

Yordy



Mijn naam is Yordy Hoogland, 35 jaar en eigenaar van Restaurant Lieveling. Vanaf mijn jeugd ben ik bezig met eten bereiden en serveren. Dit heb ik altijd leuk gevonden. Tijdens mijn opleiding heb ik veel leuke stages in de horeca gedaan. Van Londen tot Nijmegen. Na mijn opleiding hotel management ben ik de horeca ingegaan en niet meer weggegaan. In 2009 ben ik begonnen als bedrijfsleider bij Restaurant Lieveling. Tussendoor heb ik nog een jaar in de Hoofdvaartkerk gewerkt. In 2014 kreeg ik de kans om deze mooie plek over te nemen. Tegenwoordig ben ik vaak te vinden in de keuken en maak ik  graag samen met mijn collega’s heerlijke gerechten voor u. Komt u gezellig langs dan zorgen wij voor een culinaire inspiratie. Tot snel!

Mario



Hallo, ik ben Mario de Vries en - zoals het hoort - zal ik mij voorstellen. Ik ben 41 jaar en werk al meer dan 20 jaar in horecagerelateerde bedrijven. Mijn eerste job in de horeca was bij Claus Event Centre. Vervolgens ben ik werkzaam geweest bij Snowworld en Buoni Amici. Sinds december 2016 werk ik bij Restaurant Lieveling als bedrijfsleider. Team Lieveling bestaat uit jonge, dynamische, hardwerkende en enthousiaste dames en heren. Op mijn vrije dagen zoek ik graag de gezelligheid op en doe ik ook nog aan voetbal en tennis. Samen met mijn collega’s hoop ik u graag nog vaak te zien aan de plas bij Restaurant Lieveling.

Tim



Mijn naam is Tim Sappé. Ik ben 29 jaar jong. Vanaf mijn 8ste wist ik al dat ik graag kok wilde worden. Na de basisschool ben ik gelijk begonnen met consumptieve vooropleiding in de keuken en in het restaurant. In 2005 ben ik gaan leren voor niveau 2 koksopleiding waar ik in 2009 voor ben geslaagd. Ik wilde altijd graag werken. School was niet aan mij besteed. Toch doorgezet en de opleiding niveau 3 zelfstandig werkend kok behaald. In 2009 ben ik bij Restaurant Lieveling terecht gekomen. Hier heb ik mijn opleiding afgemaakt. Inmiddels ben ik sous-chef en werk ik met veel plezier elke dag en maak heerlijke gerechten voor onze gasten.

Jantine



Mijn naam is Jantine den Daas en ik ben 24 jaar. Inmiddels ben ik alweer ruim een jaar fulltime werkzaam bij Lieveling! Voorheen heb ik in verschillende restaurants gewerkt waaronder een pannenkoekenhuis, barbecuerestaurant en een ‘all you can eat’-restaurant. Na daar de nodige ervaring opgedaan te hebben ben ik in maart opgenomen in het team van Lieveling. In het afgelopen jaar heb ik veel leuke dingen meegemaakt zoals bruiloften, barbecues, buffetten, walking dinners, babyshowers en afgelopen februari het uitverkochte feest met Tino Martin. Zoals je uit bovenstaande wel kan opmaken is elke dag bij Lieveling anders, wat ik erg leuk vind aan het werk in dit bedrijf. Ik kijk alweer uit naar het voorjaar met z’n mooie, lange dagen waarop mensen kunnen genieten met een mooi uitzicht over de plas.

Lisa



Mijn naam is Lisa Bergman, 23 jaar oud en woonachtig in Hoofddorp. Met veel plezier werk ik al een aantal jaren bij Restaurant Lieveling. Mijn hart ligt echt op dit plekje. Prachtig gebied, mooi bedrijf met zoveel diversiteit; dat vind je bijna nergens. Lieveling heeft natuurlijk niet alleen lunch en diner, maar ook partijen en feestjes zijn mijn favoriet. Geen dag, maar vooral geen gast, is hetzelfde. Dit is één van de redenen waarom ik hier al lange tijd te vinden ben in de bediening. We werken ook in een ontzettend leuk team! Samen maken we van werken een hobby. Hier ben ik ontzettend trots op. Vooral op de dagen dat we in het zonnetje kunnen knallen op ons terras aan het water dat maakt mij super blij.

Daphne



Mijn naam is Daphne Kriekaard-Hoogland. 42 jaar oud en vanaf 2014 werkzaam bij Restaurant Lieveling. Ik ben getrouwd en moeder van 2 prachtige jongens. In mijn vrije tijd sport ik graag, ga ik lekker uit eten of shoppen. Mijn familie en vrienden zijn erg belangrijk voor mij. Ik heb een opleiding in de mode/kleding gevolgd en afgerond. Na mijn opleiding heb ik 20 jaar gewerkt als senior accountmanager / marketing in de promotionele sector. In 2014 ben ik aangesloten bij dit fantastische bedrijf. De horeca was nieuw voor mij. Koffie zetten, met borden lopen is niet mijn vak. Maar wat doe ik nu eigenlijk? PR & Marketing en sales in deze vlotte, dynamische en gezellige omgeving. Ik ben er voor u! Een feestje, evenement (privé of zakelijk), feestmomenten, maar ook de verdrietige momenten (condoleren). Ik regel alles voor u. Van groot tot klein, van gezellig tot verdrietig. En met al mijn passie voor dit vak, maar vooral voor onze gasten. Ik zie u graag op onze mooie plek aan de plas!

Het Team

van restaurant Lieveling

demo

Restaurant Lieveling © 2018. Redenburgsingel 110 - 2135 AC Hoofddorp | 023-5556080 | info@restaurant-lieveling.nl