Dagelijks geopend van 10.00 - 22.00 uur | 023-5556080 | info@restaurant-lieveling.nl

Condoleances

SAMENZIJN AAN DE PLAS

Na de uitvaart is er vaak behoefte om samen te zijn met familie en vrienden. Restaurant Lieveling biedt de mogelijkheid hiervoor. Aandacht voor onze gasten en aandacht voor de drankjes en hapjes. Steun geven en condoleren in een rustige mooie omgeving waar u zich niet opgejaagd voelt. Restaurant Lieveling is een bijzondere uitvaartlocatie. De locatie heeft een aparte entree, garderobe, toiletten en mooi groot terras aan het water Met een vide voorzien van een trap naar boven, uitzicht over het water is geschikt voor 50 personen. De begane verdieping en terras is onze locatie geschikt voor 10 tot 300 gasten. De locatie kan afgehuurd worden om samen te kunnen zijn met familie en vrienden.

 

MOGELIJKHEDEN

Wij zijn dagelijks geopend voor lunch en diner en heeft ook voldoende beschikbaarheid voor een familiediner. Restaurant Lieveling ligt tussen Haarlem en Amsterdam, is eenvoudig bereikbaar en heeft voldoende gratis parkeerplaatsen. Wilt u meer informatie over onze ruimtes voor condoleances neem vrijblijvend contact met ons op: 023-5556080 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij maken voor u een voorstel op maat.

Reserveren

Door dit reserveringsformulier in te vullen, stelt u uw persoonlijke gegevens beschikbaar aan Restaurant Lieveling. U kunt hier onze Privacyverklaring vinden.

demo

Restaurant Lieveling © 2018. Redenburgsingel 110 - 2135 AC Hoofddorp | 023-5556080 | info@restaurant-lieveling.nl