Dagelijks geopend van 10.00 - 22.00 uur | 023-5556080 | info@restaurant-lieveling.nl

Trouwen

GELUK AAN DE PLAS

Restaurant Lieveling is de perfecte locatie voor een romantisch huwelijk. Elk seizoen is mooi om te trouwen of het nu voorjaar, zomer, herfst of winter is. Door de diverse mogelijkheden en de mooie omgeving wordt jullie huwelijksdag- en feest onvergetelijk. Wij hebben alles in huis om het u en uw gasten naar de zin te maken. De dag kan naar uw wens worden ingevuld; van klein en intiem tot groot en uitbundig. Aan ons de taak om jullie droom waar te maken. Vertel u ons uw dromen en wij maken een voorstel op maat.

 

 

 


OFFICIËLE TROUWLOCATIE

Restaurant Lieveling is een officiële trouwlocatie. De ceremonie kan zowel binnen als buiten plaats vinden. Wij beschikken over het meest aantrekkelijke uitzicht van Haarlemmermeer inclusief een prachtige zonsondergang over het water.

 

 

LIEVELING'S BRUILOFT

Wilt u op een doordeweekse dag trouwen dan hebben wij voor u een totaal pakket. Op maandag, dinsdag, woensdag kunt u gebruik maken van Lieveling’s bruiloft.

Voor een vast bedrag van € 4950,- kunnen wij een geheel verzorgde bruiloft aanbieden.

Reserveren

Door dit reserveringsformulier in te vullen, stelt u uw persoonlijke gegevens beschikbaar aan Restaurant Lieveling. U kunt hier onze Privacyverklaring vinden.

demo

Restaurant Lieveling © 2018. Redenburgsingel 110 - 2135 AC Hoofddorp | 023-5556080 | info@restaurant-lieveling.nl