Dagelijks geopend van 10.00 - 22.00 uur | 023-5556080 | info@restaurant-lieveling.nl

Yordy

 

Mijn naam is Yordy Hoogland, 35 jaar en eigenaar van Restaurant Lieveling. Vanaf mijn jeugd ben ik bezig met eten bereiden en serveren. Dit heb ik altijd leuk gevonden. Tijdens mijn opleiding heb ik veel leuke stages in de horeca gedaan. Van Londen tot Nijmegen. Na mijn opleiding hotel management ben ik de horeca ingegaan en niet meer weggegaan. In 2009 ben ik begonnen als bedrijfsleider bij Restaurant Lieveling. Tussendoor heb ik nog een jaar in de Hoofdvaartkerk gewerkt. In 2014 kreeg ik de kans om deze mooie plek over te nemen. Tegenwoordig ben ik vaak te vinden in de keuken en maak ik  graag samen met mijn collega’s heerlijke gerechten voor u. Komt u gezellig langs dan zorgen wij voor een culinaire inspiratie. Tot snel!

LisaMijn naam is Lisa Bergman, 23 jaar oud en woonachtig in Hoofddorp. Met veel plezier werk ik al een aantal jaren bij Restaurant Lieveling. Mijn hart ligt echt op dit plekje. Prachtig gebied, mooi bedrijf met zoveel diversiteit; dat vind je bijna nergens. Lieveling heeft natuurlijk niet alleen lunch en diner, maar ook partijen en feestjes zijn mijn favoriet. Geen dag, maar vooral geen gast, is hetzelfde. Dit is één van de redenen waarom ik hier al lange tijd te vinden ben in de bediening. We werken ook in een ontzettend leuk team! Samen maken we van werken een hobby. Hier ben ik ontzettend trots op. Vooral op de dagen dat we in het zonnetje kunnen knallen op ons terras aan het water dat maakt mij super blij.

DaphneMijn naam is Daphne Hoogland. 42 jaar oud en vanaf 2014 werkzaam bij Restaurant Lieveling. Ik ben getrouwd en moeder van 2 prachtige jongens. In mijn vrije tijd sport ik graag, ga ik lekker uit eten of shoppen. Mijn familie en vrienden zijn erg belangrijk voor mij. Ik heb een opleiding in de mode/kleding gevolgd en afgerond. Na mijn opleiding heb ik 20 jaar gewerkt als senior accountmanager / marketing in de promotionele sector. In 2014 ben ik aangesloten bij dit fantastische bedrijf. De horeca was nieuw voor mij. Koffie zetten, met borden lopen is niet mijn vak. Maar wat doe ik nu eigenlijk? PR & Marketing en sales in deze vlotte, dynamische en gezellige omgeving. Ik ben er voor u! Een feestje, evenement (privé of zakelijk), feestmomenten, maar ook de verdrietige momenten (condoleren). Ik regel alles voor u. Van groot tot klein, van gezellig tot verdrietig. En met al mijn passie voor dit vak, maar vooral voor onze gasten. Ik zie u graag op onze mooie plek aan de plas!

Het Team

van restaurant Lieveling

Reserveren

Door dit reserveringsformulier in te vullen, stelt u uw persoonlijke gegevens beschikbaar aan Restaurant Lieveling. U kunt hier onze Privacyverklaring vinden.

demo

Restaurant Lieveling © 2018. Redenburgsingel 110 - 2135 AC Hoofddorp | 023-5556080 | info@restaurant-lieveling.nl