Dagelijks geopend van 10.00 - 22.00 uur | 023-5556080 | info@restaurant-lieveling.nl

Zakelijk

NETWERKEN AAN DE PLAS

ARRANGEMENTEN

Een bedrijfsevenement, bedrijfsuitje of teambuildingsactiviteit op een mooie inspirerende locatie midden in de Randstad? In samenwerking met verschillende bureaus bieden wij een breed assortiment van activiteiten aan die als break tijdens een vergadering of als teambuildingsactiviteit/personeelsuitje kunnen worden geboekt bij Restaurant Lieveling. Op onze vide is beschikbaar voor vergaderingen. Deze locatie is niet afgesloten van de begane verdieping. Bij een groter gezelschap kan de locatie afgehuurd worden.

MOGELIJKHEDEN

Uw evenement kunt u op alle mogelijke manieren invullen op onze locatie. Heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht om onze locatie exclusief te huren? Of een bedrijfsfeest te organiseren in ons restaurant en terras. Ook kunt u denken aan een barbecue, walking dinner of buffet op ons terras en wat dacht u van sportieve activiteiten op en om het meer. Samen kijken wij met u naar de mogelijkheden. Bij Restaurant Lieveling denken wij graag met u mee. U kunt hiervoor altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via 023-5556080 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reserveren

Door dit reserveringsformulier in te vullen, stelt u uw persoonlijke gegevens beschikbaar aan Restaurant Lieveling. U kunt hier onze Privacyverklaring vinden.

demo

Restaurant Lieveling © 2018. Redenburgsingel 110 - 2135 AC Hoofddorp | 023-5556080 | info@restaurant-lieveling.nl